home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Trancepleme.com je Internet magazin koji se bavi trance glazbom i trance scenom u Hrvatskoj. Uz nekoliko promotivnih tekstova o trance sceni i trance projektima kod nas, od važnijih sadržaja ističemo najave partyja, recenzije albuma i kompilacija, biografije trance projekata i mjesečne kolumne. S obzirom na veličinu hrvatske trance scene, također se bavimo promoviranjem stranih festivala čiji organizatori odluče raditi promociju u Hrvatskoj. Isto tako pokušavamo objektivno recenzirati sve muzičke radove koje dobijemo, stoga sve promotivne materijale šaljite na sljedeću adresu:

Vladimir Bogdanić
Karela Zahradnikova 3
10 000 Zagreb
Hrvatska

Imate li kakvih pitanja ili jednostavno želite uspostaviti određenu suradnju ili kontakt s nama, javite nam se na: info@trancepleme.com

Trancepleme.com International Standard Serial Number
ISSN:1334-0891

Uredništvo

Vladimir Bogdanić, Dovla (dovla@trancepleme.com, www.dovla.info)

Osnivač i dizajner Trancepleme sajta, chill out DJ, jedan od organizatora Tribe Control partya, piše recenzije CDa, vijesti, kolumne, uređuje najave i moderira forum.

Omiljeni stil trancea: Sve sa twisted recordsa!

Datum rođenja: 29. 08. 1983
Davorin Vlašić

Omiljeni stil trancea: Stari psy, full on

Val Kurtin, Val Vashar (val@trancepleme.com)

Autor većine vijesti na sajtu vezano za izdanja, trance DJ i jedan od organizatora Underwater Overground festivala.

Omiljeni stil trancea: Progressive

Datum rođenja: 28. 10. 1981
Bip, Dragomir Koren (bip@trancepleme.com)

Uređuje najave na sajtu i piše biografije labelova.

Omiljeni stil trancea: Progressive

Datum rođenja: 03. 08. 1983
Marko ©imudvarac, Frost (frost@trancepleme.com)

Autor velike većine tekstova u profilima.

Omiljeni stil trancea: Progressive

Datum rođenja: 14. 05. 1983
Katarina Zovak, CathyQ (cathyq@trancepleme.com)

Lektorira sve tekstove na sajtu.

Omiljeni stil trancea: Još jedan pobornik twisteda

Datum rođenja: 07. 03. 1984
Tihana Goričnik , Tee (tihana@trancepleme.com)

Autorica velike većine galerija na sajtu.

Omiljeni stil trancea: Progressive

Datum rođenja: 12. 01. 1971

Labelovi koji surađuju s nama

Spiral Trax Label Group (www.spiraltrax.com)

Poznata švedska label grupa koja je uzdignula cjelu skandinavsku progressive trance scenu.
Digital Structures (www.mpdqx.com/digitalstructures)

Trenutačno najaktivniji i najrespektabilniji švedski progressive trance label, dio poznate MPDQX label grupe.
Hommega (www.hommega.com)

Jedan od najpoznatijih izraelskih trance labelova.
Iboga Records (www.iboga.dk)

Poznati danski label koji je u jako malom vremenu stekao veliku popularnost i razvio svoj jedinstveni stil.
Inpsyde Media (www.inpsyde-media.com)

Novi talijanski label, potpisuje uglavnom nove amaterske projekte i bavi se reizdavanjem nekih starijih kultnih albuma.

Isto tako se zahvaljujemo sljedećim ljudima na njihovoj suradnji i radu na sajtu:

Ben Perasović, Davor Tošović, Ratko Bokić i Darjan Radičević (Tribe Control), Astralis Team (DJ Go Cut i DJ Ludvig), Limor Mazor, Erez & Duvdev(Infected Mushroom), I_Mike & Manos (SDF Team), Fulvia Zucchini(Solarsiv Records), Amrisha (Voov Team), Thomas Keunecke(trance-shop.com), Yaniv Tal.(Cosmophilia) i cjela ekipa iz attacka :)

Extra special thnx:
Darko Mijić Ukee na programiranju prve verzije Trancepleme.com sajta

Sve recenzije su uz objektivnu analizu, ujedno i subjektivni doživljaj autora te se ograđujemo od neslaganja s tuđim mišljenjima.

Svi tekstovi u info sekciji su objavljeni s namjerom da uvedu ljude u ovu scenu, ali nisu pisani objektivno zbog činjenice nepostojanja jedinstvenog objektivnog stajališta o trance glazbi i svim njenim sadržajima. Stoga se ograđujemo od neslaganja s tuđim mišljenjem. Ovaj sajt se primarno bavi muzikom i naše mišljenje je da do danas nigdje nije provedeno dovoljno objektivno istraživanje o učincima većine droga na ljudsku psihu i zdravlje. Stoga sve tekstove u Drug Info rubrici uzimajte s rezervom jer se velik dio informacija u tim tekstovima ne temelji na sigurnim i znanstveno utvrđenim činjenicama. Današnja istraživanja nisu neovisna niti objektivna. Trance glazba je oblik umjetnosti i ona je neovisna o drogama što nažalost današnji mediji ne shvaćaju. Stoga želimo educirati ljude na najbolji mogući način kako bi se svi obožavatelji ove glazbe rješili stigme narkomana. Rješenje se nalazi jedino u edukaciji. U Hrvatskoj je zakonom zabranjena konzumacija i posjedovanje velikog broja droga i zbog kršenja tih zakona možete završiti u zatvoru.

Tekstovi objavljeni na forumu ne oslikavaju nužno mišljenje uredništva. Oni su isključivo stav pojedinca koji osobno odgovara za svoje objavljeno mišljenje ili stav po općim načelima morala i dobrih običaja.

Svi singlovi koji su ponuđeni za download su originalna autorska djela.

Nagradne igre
Organizator nagradnih igara nužno ne mora biti trancepleme.com i shodno tome mi ne preuzimamo odgovornost u slučajevima kada se primjerice dobitnik besplatnog upada na party ne pojavi na popisu organizatora partya ili ne uruči dobitniku bilo kakvu drugu nagradu. Bilo kakvo prenošenje nagrade nije dozvoljeno osim ako se naravno radi o nekoj materijalnoj stvari s kojom svaki dobitnik ima pravo raditi što želi. No u slučajevima kao što je besplatan upad na party to ne dozvoljavamo. Svi službeni članovi trancepleme.com uredništva su naravno isključeni iz nagradnih igara.

Jednako kao i na forumu, svi razgovori koji se vode u chatu ne oslikavaju nužno mišljenje uredništva ovoga sajta. Oni su isključivo stav pojedinca koji osobno odgovara za svoje izrečeno mišljenje ili stav po općim načelima morala i dobrih običaja.

Sve slike u galerijama vlasništvo su trancepleme.com sajta i u slučaju preuzimanja (korištenja) slika autori i urednišvo imaju isključivo pravo davanja odobrenja za korištenje. Sve slike na sajtu su optimizirane za prikaz na webu i ako ste iz nekih medija i tražite slike za tisak, javite nam se i sa zadovoljstvom ćemo vam ih dati u njihovoj punoj kvaliteti.

Sve informacije o najavama partyja preuzimamo od organizatora, te ne odgovaramo i ne garantiramo za njihovu točnost. Ukoliko želite da se vaš party pojavi u najavama ili znate za neki party koji mi nemamo u najavama, kontaktirajte nas na najave@trancepleme.com. Stavljamo isključivo najave trance partya. Isto tako vam omogućujemo jednu sliku flyera uz najavu partya.

Autorska prava
Svi tekstovi u člancima, recenzijama, info sekciji, profilima, intervjuima i slike u galerijama objavljeni su uz odobrenje autora. Autorsko djelo druga osoba može iskorištavati samo po odobrenju autora (C1.26.toc.3. Zakona o autorskom pravu NN br. 9/99.). U slučaju preuzimanja materijala obavezno je kontaktirati autora radi ishođenja dozvole.


Linkajte nas: small banners (88x31)

 

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk