home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
196


Wizzy Noise

"Wizzy Noise" je projekt Mickya i Uriela koji prave glazbu zajednicki još od 1998. Izdali su dva albuma i nekoliko stvari na kompilacijama izdavackih kuca: "Flying Rhino", "3DVision", "Candyflip", "Spirit Zone", "Atomic", "Krembo", "Flow", "Transient", "Phantasm", "Moon Spirit", "Agitato", "ZMA", "Shaffel", "Starsound" i "Loopsnoo Records". Posljednje 3 godine su takocer izvodili live actove i svirali kao DJ-i na mnogobrojnim partyima i festivalima širom svijeta (Japan, SAD, Kanada, Brazil, Izrael, Francuska, Belgija, Švedska, Nizozemska, Portugal, Italija, Srbija, Rusija i Velika Britanija).

Mikael Noise:

Micky Noise ima 25 godina, a producira glazbu od svoje 14-te. Breakbeat i elektro su glazbeni pravci koji su bitno utjecali na njega. Godine 1994. poceo je sa 20-minutnim live actovima na partyima u Ateni, a 1995. osnovao je "Psycho Meditation". Godine 1998. na Thessalonikiju se upoznao sa Urielom. Odmah su prepoznali zajednicke interese i odlucili su ih izraziti kroz glazbu koju obojica vole. Tako je nastao "Wizzy Noise". Micky trenutno studira psihoakusticni utjecaj glazbe na ljudsku psihu.

Uriel:

Uriel je bucan kao more i sjaji poput sunca koje obasjava Grcku obalu (drugim rijecima, spaljen). Mnogo toga se može reci o ovom problematicnom individualcu cije je najvece zadovoljstvo stvarati glazbu trudeci se da ona što bolje zvuci. Napustio je karijeru kompjuterskog programera i odlucio slijediti svoju boemsku i umjetnicku prirodu. Danas se smatra da Uriel stvara jednu od najboljih produkcija trance glazbe u "Noise" studiju na Thessalonikiju. Njegov pristup tranceu stvara masivne i snažne zvukove koji najbolje zvuce na JBL i PA vanjskim sistemima. Uriel se prebacio s metala na industrijski tip glazbe, 1995. godine je napokon našao u njoj osjecaj koji je tražio.

"Wizzy Noise" povijest pocinje vruceg, suhog i dugog ljeta 1998. godine. Mikael i Uriel su se sreli na Thessalonikiju i odlucili ici na natjecanje talenata s ciljem da ucine nešto s glazbom koju vole i poznaju. Napokon su mogli napraviti nešto dobro i jedinstveno. Poceli su sa minimalnom opremom i nedovršenim studijom i u potpunosti su se predali glazbi koju stvaraju s ciljem da naprave vrhunsku produkciju.

Sa njihovim posljednim albumom "Cyclotron", "Wizzy Noise" zreliji su nego ikada, u svom stilu i produkciji razvijaju nešto novo i osvježavajuce, jedinstvenu mješavinu psychedelic - techno trancea koji "razara" floorove širom svijeta. Njihov sljedeci album "Electro Theatre" je u procesu nastajanja, a izdat će ga izdavacka kuca "Candyflip" Records.Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk