home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
207


Nomad

Mael je dobro poznata osoba na psychedelic trance sceni. Svoju uspješnu karijeru zapoceo je kao DJ svirajuci diljem Francuske i kao promotor trance partya ("ADN" - zajedno s Lestatom).

Usprkos tome što je bio samouki gitarist, odlucio je prijeci na scenu elektronske glazbe, na kojoj se vrlo brzo privikao na tehniku s vinylima, te je vec 1997.g., inspiriran projektima "Juno Reactor", "X-Dream" i "Transwave", poceo producirati glazbu. Mael postaje poznat sa projektom "Elixir" koji je nastao u suradnji sa dj-ima Christophom i Lestatom. Od tada svira samostalno po najvecim trance dogacanjima u Francuskoj, ali i širom svijeta (Japan, Brazil, Izrael, Kanada, Švicarska, Grcka, Portugal, SAD) pod pseudonimom "Nomad". Svoj prvi i za sada jedini album izdao je, naravno, na 3D Visionu, a zove se "Hyperactive". Pored albuma izdao je i mnogo singlova po raznim kompilacijama.

Suracivao je s projektima kao što su "Oforia", "GMS", "Talamasca" i "Absolum", i svi su redom polucili uspijeh, te su potvrdili Maelov velik utjecaj i nazocnost na svjetskoj trance sceni. Takocer, zajedno s Christophom i Lestatom suosnivac je legendarnog francuskog 3D Vision labela, koji je prepoznatljiv po svojem full-on psy trance zvuku, na kojem je zaduĹľen za "umjetnicki" dio posla.Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk