home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
384


California Sunshine

California Sunshine je projekt koji tvore Har-ell Prusky i DJ Miko. U pocetku '90-ih kad je sve bilo u pocetcima DJ Miko je puštao mnoge Har-ellove stvari u Goi i Ko Phan Ganu. Nakon toga odlucili su raditi zajedno i osnovali California Sunshine. U 1997. Unnatural Recording/Phonokol izdaje njihov prvi album "California Sunshine" koji je veliki hit u Izraelu i u svijetu a time zapocinje velik uspijeh California Sunshine projekta.

Slijedi ga album "Imperia" koji izlazi iste godine (gdje se pojavljuje Schahaf Swaertzman u dvije stvari), a 1998. izdaju album "Nasha" (pojavljuju se X-Dream, Juan Verdera i Boris Blenn). Ecetvrti album "Flying Eye Land" (koji je vecinom napravio DJ Miko) izdaje 2000. godine MDMA Music. U listopadu 2000. izlazi njihov peti album s bonus miksanim CD-om "Wonderland" koji sadrĹľi nove stvari i neke stvari koje su se mogle naci samo na kompilacijma.

DJ Miko je u suradnji s Luminusom izdao jednu stvar na Hypnotica kompilaciji i u suradnji s Kintarom izdaje trance verziju Izraelske himne.

bycRC


Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk