home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
161


Perplex

Perplex je DJ Ronen Dahan rocen 1974. u sjevernom Izraelu. Glazba je uvijek bila integralni dio njegova života: u mlacim danima u lokalnom rock bendu svirao je gitaru i bio vodeci vokal.

Ranih 90-tih otkriva trance, te 1994. odlazi na prvo putovanje u Indiju, gdje otkriva da trance nije samo glazba nego i nacin života. Nadahnut ovim putovanjem, Rohnen se vraca u Izrael i pocinje puštati kao DJ. U 1995. odlazi u London a krajem te godine vraca se u Gou, pun energije, kao DJ i svira tjedno po partyima. Dobra poznanastva s australskim prijateljima dovode ga do Bayron Bay-a.

Prilikom svoga boravka puštao je na lokalnoj radio stanici, Bay FM (koju su vodili Luke i Richie) i na partyima u cijelom Bayronu, te na Tuna bar partyu '97 za Novu Godinu. Tada shvaca da želi producirati vlastitu glazbu i pocinje pisati prijatelju Peteru iz Melbournea. Vraca se u Izrael i pocinje ispunjavati san o originalnom Perplex albumu. Cijelo to vrijeme svira neprekidno na partyima u prirodi diljem Izraela.

Od tada izašla su mu cetiri albuma: Trance Elegant (Trancelucent), Plexus - Luminus vs. Perplex (Trancelucent), Dynamic (MDMA) i 2002. Off Beat na Com.Pact Records.

bycRC


Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk