home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
172


Astrix

Avi Shmailov je rocen u bivšem SSSR-u, prije 22 godine. U tih 22 godine je dosta putovao i stjecao razlicita iskustva i prijatelje. Kod Avi-a je zanimljivo to što je vec s 12 godina postao DJ i to puštajuci disco glazbu 80-ih. Do trance glazbe je došao preko housea koji je obilježio raniju fazu njegova umjetnickog života.

Danas živi u Tel Aviv-u, s djevojkom. Izjavio je da ona ne utjece na njegovu glazbu te da ponekada zna usred noci glasno raspaliti a da se ona ne naljuti, vec jednostavno glazba nas ne sputava i nema veliki utjecaj na našu vezu».

Neki su ga zlobnici osudili da ima uvjek isti stil na što je on rekao da se inovacija može postici jedino ako se starije stvari ponavljaju ucestalo. Nikada nije inzistirao na inovacijama u svojim pjesmama te je prije svega gledao više na produkciju i tehniku same stvari. A po njemu najbolji album je B.P Empire od Infected Mushroom-sa koji je jako preciziran i tehnicki usklacen.

Za sada je jako sretan ponajprije podrškom obitelji te albumom Eye To Eye, za koji tvrdi da je to vrhunac njegovog glazbenog života, možda zato što je sam album napravljen na temu života.

Osim trance glazbe radi još i house i ambient glazbu te u buducnosti će više vremena posvetiti Private Taste projektu u suradnji s Lior Miller-om i studiju grafike i dizajna kojeg pohaca, a glazba mu nije sve u životu.

byMorb


Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk