home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
179


Psysex

Psysex projekt cine Udi Shternberg i Yoni Oshart. Projekt zanimljiva imena, ime dobiva prema dvjema njihovim najdražim stvarima u životu (psy trance i sex), no samo ime je nastalo kada je došlo do malog kvara na njihovom midi-u (tocnije system exclusive» ili skraceno SYSEX»).

Udi ima 22 godine i živi u Harzelii u Izraelu te je poznat i pod imenom Goblin. Yoni ima 24 godine i trenutno živi u Ramat Hasharonu u Izraelu. Svoje umjetnicke talente vuku iz rane mladosti. Udi je vec s tri godine preslušavao ploce na starom gramofonu te je kasnije 2 godine svirao gitaru i klavijature, a otac mu je cesto donosio kazete 80-ih sa svojih putovanja.
Yoni je preko oca glazbenika stjecao znanje te je obožavao bubnjeve i neko vrijeme ih svirao. Tvrdi da se glazba može shvatiti jedino kada ju neprestano slušate iz dana u dan.

Zajedno su poceli raditi 1997. kada su se ujedno sreli na jednom od tada popularnih rave partija. Pošto su obojica veliki frikovi jednostavno su spojili zajednicke interese i osnovali projekt Children Of The Doc. A nedugo zatim su realizirali prvi Psysex album na Hommega recordsu koji je bio dosta drugciji nego Children Of The Doc.

Od non-trance glazbe vole slušati brakebeat stvari te stvari koje izlaze na Ninja Tunes i Warp label-u. A od trance glazbe najviše respecta imaju prema Astrixu, Domesticu, Pancku...

Za svoju glazbu kažu da nastaje putem samih doživljaja na partijima te da nastoje uvesti tehnologiju u samu stvar i da će to jednostavno imati pozitivne posljedice na onoga tko ju sluša. Obožavaju putovati i provoditi se na nastupima. Najbolja putovanja su im bila u Portugalu, Japanu, Engleskoj.

Planovi za buducnost se uglavnom baziraju na Children Of The Doc i treci njihov projekt Koopa Troopa, te se nadaju da će se u Izrael vratiti partiji kakvi su nekada bili jer je komercijalizacija scene jednostavno uzela svoj danak.

byMorb


Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk