home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
290


DJ 3TT

Moji muzički dani počeli su s punkom za vrijeme srednje škole. To je trajalo nekih par godina, a onda krenuo moj lagani put prema elektronskoj glazbi. Prvo malo drum&bass, jungle, razni experimentalni artisti koje se i danas ne usuđujem svrstati u nijedan žanr i nakraju trance koji me nije toliko fasciniro u početku, ali prvi party na kojem sam bio (Free Spirit 2001) me totalno zakačio. Dobivši potpunu sliku cijele te kulture koja prati tu muziku, moje slušanje muzike se počelo potpuno okretati na trance, a potreba za drugim žanrovima je polako nestajala. Tako nabijeni inspiracijom pokrećemo projekt Regeneration koji sa sobom nosi niz partija. Po šumama, livadama, gdje god smo stigli radili smo partije. Tako se polako jača i moj osjecaj za DJing.

Prvi put sam izvan Osijeka vrtio na UWOG-u 2003. (i na svakom do sada). Iako uglavnom vrtim trance, nisam bio još spreman za main floor i bilo je ljudi koji su to mogli odradit puno bolje tako da sam vrtio chill. 2005. prvi put puštam trance u Zg-u u Papillonu, pa u Ivaniću, Kninu, još nekoliko puta u Papillonu, u Zadru, u Splitu u Kocki, na Sljemenu, OddVod open air-u, ovo ljeto na afteru UWOG-a 4, a dalje gdje god me se pozove:)

Najviše volim nekakav inteligentni full-on, al se u setovima ne ograničavam na stil/lablove i tako to, pokušavam uzeti iz svega nešto što mi paše i stvorit priču.

Za kraj, veliki rispekt svim ljudima koji su pokrenuli ovu scenu kao i onima koji je održavaju živom i guraju naprijed, i kolko se god nekad činilo da stvari stoje...uvijek se razvijamo, i tako će bit dok god bude ljubavi prema ovome što radimo :)

PEACE!Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk