home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
433


DJ Richma

Svoj prvi javni DJ nastup bilježim 2002 godine na Ponikvama, gdje se uz 2 stilski odreĆ°ena stage-a postavlja i freestyle floor. Nakon tog iskustva, skupa s Raletom (DJ Pipal), i uz pomoƦ frendova, uspijevamo organizirati prve chill „kuhinje“ na serijalima tribalizer, gotcha, itd.

Ponukani dobrima reakcijama ekipe i željom da nešto sliĆØno pokažemo i širim masama u „Spunk“-u kreĆØe prva sezona „Chillibar“ glazbene ĆØitaonice.U meĆ°uvremenu igrom sluĆØaja i na nagovor prijatelja nastupam na Earthdance party-u u Kikindi (srbija) koji je ujedno i moj prvi psy trance stage.

Kao chill i trance DJ puštao sam muziku na gotovo svim veƦim (a i manjim) party-ima diljem Hrvatske („n.n.c.“, „koola“, „freespirit“, „uwog“), a kao vrhunac smatram nastup na uwogu 2006 gdje, uz set na chill flooru, dobivam priliku puštati i na main stage-u, rame uz rame s velikim „zvijezdama“ trance cirkusa.

Uglavnom volim brzo i žestoko roštanje moždanih vijuga, a od label-ova najviše cijenim: „twisted“, „nano“, „com.pact“, „hommega“. Muziku puštam gdje god me se pozove, a honorarom smatram putne troškove i pivo...i Vaš osmijeh naravno.Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk