home info članci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum


ocijenite profil:
prosječna ocijena:
broj glasova:
166


Open Records

Iz prašume i divljine australskog North Queensland-a, dolazi nam novi label koji se fokusira na dublju stranu progresivne glazbe - Open Records.

Inspirirani mnogim partijima i festivalima u North Queensland-u u Australiji, Open Records-ov zvuk je dubok, atmosferičan, plemenski progresiv sa jasnim, teškim bass-om. Hipnotčki ritmovi, atmosferična prostranost i plemenske perkusije kombinirane i sa digitalnim i sa organskim elementima.

Zvuk je taj koji definira žanr - stapanje elemenata progresivnog trance-a, house-a i techna, ali u isto vrijeme zadržava taj dobro usađeni korijen australskih trance partija na otvorenom.

Open Records je mješavina etabliranih i svježih artista/DJ-a iz Australije, te je sastavni dio mreže ljudi u svijetu koji slično razmišljaju.

Artisti koji surađuju su: D-Sens (Francuska), Antix (Novi Zeland), SunControlSpecies/Wombat (Australija), Brisker&Margitman (Izrael), 2Kings in Motion/FOG (Grčka), Embark (NZ/Aus) GMJ and Eegor (Australija).

Osim toga, Open Records prezentiraju i DJ-i: Suspekt, Ian & Solatek u Cairns-u (A&R/Label Management), Eegor u Sydney-u, Paul Abad u Brisbane-u i Motive & Gav Martin u Melbourne-u.

Mastering radi Barton Strom u Slow Burning Studio-u na Novom Zelandu. Za umjetnički dio i grafiku zadužen je Jason iz Modulated Monkey. Distribuciju cd-a obavlja TwoHands, a digitalnu distribuciju EQ/Stomp.

Open Records- svjež, inteligentan, inovativni dnevni progresiv zvuk.

VA - Slow Release


Odabrani profil nema upisanu playlistu.

2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by psihodelikk